Bedrijfsprofiel

Kost Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten is in 1994 opgericht door Diana Kost en heeft zich gespecialiseerd in alle schoonmaakwerkzaamheden voor kantoor en bedrijfsruimtes in Noord en Zuid Holland. In ons bedrijf gaan kwaliteit en milieu samen. Dit uit zich voornamelijk in het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en, indien gewenst, een verantwoorde afscheiding binnen uw organisatie zoals papier en klein chemisch afval. Uit onze ervaring, opgedaan bij diverse projecten waaronder een milieu organisatie, blijkt dat deze middelen dezelfde kwaliteit leveren als minder milieuvriendelijke producten. Wij kunnen voor u alle mogelijke schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren het maakt niet?uit wat voor soort bedrijf u heeft of wat uw persoonlijke wensen zijn, er past altijd wel een onderhoudsschema bij.

Wij zijn van mening dat u geen omkijken moet hebben naar het schoonmaken. Dus daarom maken wij met u duidelijke afspraken zodat het schoonmaken professioneel en efficiënt wordt uigevoerd. U heeft het tenslotte al druk met u eigen zaken en geen tijd om u zorgen te maken over het schoonmaken.

Waarom professioneel schoonmaken:

Enkele reden waarom u een professioneel schoonmaakbedrijf in dienst neemt:
-Als uw materiaal op de juiste manier onderhouden wordt dit langer meegaat.
-Als u een schone werkplek heeft is dat een fijne en veilige plek om te werken.
-Een schone werkplek is beter voor uw gezondheid en dat van uw werknemers.
-Een schone werkplek is representatief.
-Regelmatig schoonmaken bevorderd de veiligheid.

Zien schoonmaken doet schoonmaken

Wij zijn ISO 9001-2008 gecertificeerd.Kwaliteit

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteits management systemen. De organisatie ISO (Genève) staat in voor het opstellen en beheren van duizenden verschillende normen.

›› Lees meer

VSR

De Vereniging Schoonmaak Research (VSR) is het onafhankelijke platform voor professioneel schoonmaken. Als kennisinstituut voor alle marktpartijen...

›› Lees meer