Diensten

Facilitair

HydrocultuurSchoonmaakdiensten

Schoonmaakdienst

Kost is een betrouwbare partner in het uitvoeren van de dagelijkse schoonmaak in uw gebouw. Wij werken op basis van een concept waarin vertrouwen en het nakomen van afspraken vanzelfsprekend zijn. Aan de kwaliteit wordt dan ook geen concesses gedaan en de klanttevredenheid is dan ook altijd van een zeer hoog niveau.


Glazenwassen

De buitenzijde van uw object is de blikvanger. Schone ramen en een verzorgd uiterlijk zorgen er voor dat uw klant prettig ontvangen wordt. Ons planmatige glas en gevelonderhoud vindt plaats volgens vaste frequenties. Wij zijn erin gespecialiseerd om ook op grote hoogte werken. Onze medewerkers zijn namelijk zeer bekwaam in het werken met diverse hoogwerkers. Bovendien geeft onze telewash-methode dierct een glanzend eindresultaat zonder dat er een ladder aan te pas komt.

- Ladderwerk
- Uitvoering met behulp van Hoogewerkers
- Bewassing met behulp van Telewash

Gevelreiniging en Graffiti verwijdering

Onder gevelonderhoud verstaan wij het reinigen van uw gebouw, met behulp van hogedruk-apparatuur, voor een schoon en verzorgd uiterlijk. In feite houdt dit in dat we het gebouw reinigen en beschermen tegen het inwerken van vuil en vocht. Daarnaast verwijderen wij graffiti en kunnen wij uw gevel voorzien van een coating ter preventie van graffiti.

Door vervuiling vraagt de gevel periodiek ook om een grondige reinigingsbeurt gevolgd door een goede bescherming. Metaal en kunststof kunnen met onze coatings en pastas beschermd worden. Voor steen zijn de mogelijkheden een coating of impregnering. Wij informeren u graag over de verschillende toepassingen en mogelijkheden.

Incidenteel of op contractbasis houden wij uw pand schoon!

Wij zorgen voor:
- Hogedrukreiniging
- Graffiti verwijderen
- Gevel bescherming
- Reinigen en bescherming omlijstingen en beplating


Vloeronderhoud

Grindtapijt / epoxy vloeren

Uiteraard verzorgen wij de schoonmaak en het onderhoud van uw epoxy vloeren. Deze vloeren vragen machinale reiniging waarbij de oppervlakte niet wordt aangetast. Grote oppervlakten worden middels de schrob-zuigmethode onderhouden. Dagelijkse schoonmaak dienen voor deze vloeren te worden aangevuld met periodiek onderhoud. Met onze machines en middelen zorgen wij er voor dat de vloer er weer schoon en representatief uit ziet. Ook voor betonnen vloeren hebben we een pasklare oplossing.

Rubbervloeren

Rubber is een flexibele vloerafwerking. Dit vloertype behoeft onderhoud met zorg om de specifieke vloereigenschappen te behouden. Wij werken met de juiste reinigingsmiddelen en onderhoudsmethode om de rubbervloer de juiste uitstraling te geven met behoudt van de specifieke eigenschappen

Tapijt

Tot ons werkgebied rekenen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt.
Uitvoering vindt plaats tijdens of buiten de werktijden van de opdrachtgever. Iedere vloer krijgt de specifieke behandeling middels toepassing van moderne technieken en methodieken.. Bovendien bieden wij u een Onderhoudsplan voor planmatig onderhoud.

Onze methoden om tapijt te reinigen zijn:
- Sproei-extractie reiniging
- Bonnet reiniging


Linoleum, PVC, Tarkett

Op scholen, instellingen en bedrijven worden deze vloerafwerkingen vaak toegepast. Linoleumvloeren, pvc-vloeren of tarkettvloeren worden immers geroemd om hun slijtvaste karakter. Om de vloer lang mee te laten gaan is het wel belangrijk om deze planmatig te onderhouden. Dit dient dagelijks of periodiek uitgevoerd te worden. Juiste reiniging en bescherming zorgt er voor dat de vloer mooi blijft.


Wij bieden u een Onderhoudsplan voor planmatig onderhoud. Uiteraard verzorgen wij hierbij een financieel overzicht wat betreft jaarkosten.

Kortom:

- Strippen/reinigen
- Beschermen
- Onderhouden
- Reparatie

Tegelvloeren

Wij onderscheiden tegelvloeren de soorten marmercomposiet en hardgebakken tegels (plavuizen).

Renoveren gevolgd door planmatig onderhoud is noodzakelijk om de marmercomposiet-vloer in conditie te houden.
Renoveren houdt in; het polijsten van de vloer, de zogenaamde twistermethode, tot het gewenste glansniveau.

Hardgebakken tegels dienen planmatig gereinigd te worden om de vloer in de juiste conditie te houden.

Het planmatig onderhoud vindt plaats met een vaste frequentie of op afroep.
Een juiste afstemming van het dagelijks onderhoud is belangrijk. Uiteraard leveren wij systemen zodat u het planmatig onderhoud ook in eigen beheer uit kunt voeren.


Renovatie en onderhoud houten vloeren

Het natuurlijke karakter van houten vloeren maakt deze vloeren geschikt voor een brede inzet.
Er zijn vele afwerkvormen en dit vraagt om specialistisch onderhoud.
Wij renoveren uw vloer en zorgen voor de afwerking.

Wij onderscheiden:
- Vloeren met Lak bescherming
- Vloeren met Olie bescherming
- Vloeren met Wax of Hardwax bescherming

Iedere vloer heeft een eigen karakter en door het juiste onderhoud blijft de vloer mooi en representatief.

Renovatie en onderhoud natuursteen vloeren

Tot ons werkgebied rekenen wij zowel de particuliere als de zakelijke markt.
Vloeronderhoud van o.a. natuursteen vloeren. Uitvoering vindt plaats tijdens of buiten de werktijden van de opdrachtgever.
Iedere vloer krijgt de specifieke behandeling middels toepassing van moderne technieken en methodieken. Bovendien bieden wij u een Onderhoudsplan voor planmatig onderhoud.

Renovatie

Onderhoud

- Slijpen
- Polijsten
- impregneren
- Steenglansbehandeling Onderhoud
- Supershine
- Twistermethode

 

Kwaliteit

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteits management systemen. De organisatie ISO (Genève) staat in voor het opstellen en beheren van duizenden verschillende normen.

›› Lees meer

VSR

De Vereniging Schoonmaak Research (VSR) is het onafhankelijke platform voor professioneel schoonmaken. Als kennisinstituut voor alle marktpartijen...

›› Lees meer